StoryEditor
Hajduktrener dinama

Bjelica presretan: Bilo je izuzetno važno pobjedom završiti ovu perfektnu sezonu

16. prosinca 2018. - 18:56

Trener Dinama Nenad Bjelica malo je kasnio na press-konferenciju. Dug je bio red svih onih koji su mu željeli stisnuti ruku i čestitati na odličnim rezultatima ove sezone.

- Presretan sam. Za sve nas bilo je izuzetno važno pobjedom završiti ovu perfektnu sezonu, ali i cijelu godinu, jer smo i prošlu sezonu okončali dvostrukom krunom. Hajduk je imao desetak utakmica manje od nas i to se odrazilo u igri. Nedostajalo nam je svježine. Svejedno, nismo dali puno prilika protivniku. Nadam se da ćemo tako nastaviti i u nastavku prvenstva – kazao je Bjelica.

Požalio se Dinamov trener kako je s dosta napora posložio momčad.

- Sezona je na kraju, igrači su potrošeni, a još su nam se uoči derbija ozljedili Šunjić, Stojanović, Hajrović, Leovac... Jedva smo se skrpali. No, dečkim kapa do poda. Dali su sve od sebe. Utakmica nije bila neka ''ljepotica'', ali kada pobijedite Hajduk onda je svaka ''ljepotica''.

U ponedjeljak je ždrijeb Europske lige.

- Nemam nikakvih očekivanja niti želja. Tko bude – bude. Za svakog ćemo se protivnika pripremiti. Te su utakmice tek za dva mjeseca.

Prijelazni rok?

- Moja je najveća želja da svi ostanu. Tako bismo mogli još poboljšati defenzivni segment igre iako i sada imamo razloga za zadovoljstvo, jer smo šest utakmica odigrali bez primljenog gola. A to je rudarski težak posao. Srećom, ne vidim kod igrača nekakvu želju za odlaskom. A ako se to i dogodi bit ćemo spremni.

item - id = 580136
related id = 0 -> 1129847
related id = 1 -> 1129942
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2021 05:34