StoryEditor
Hajdukosvrnuo se i na incident

Bivši napadač Hajduka o vremenu provedenom u Splitu: Da su mi tada dali ugovor na deset godina, potpisao bih ga bez razmišljanja

Piše PSD
22. listopada 2021. - 13:18

Marko Futacs prije koji dan potpisao je za ljubljansku Olimpiju, a tim povodom dao je veliki intervju za slovensku Nogomaniju. U njemu se dotaknuo i perioda koji je proveo u Hajduku.

- U Hajduk sam stigao nakon ozljede koljena, što mi je bila prva ozbiljna ozljeda u karijeri. Imao sam vremena puno razmišljati. Mario Branco koji je tada bio sportski direktor vjerovao je u mene. Bili su strpljivi sa mnom, ne navijači, već klub. Polako sam se podizao i onda je krenulo. Rekao sam si da nikada ne žeil napustiti Split. Da mi je netko tada dao ugovor na deset godina, potpisao bih ga bez razmišljanja. Bio sam sretan. Navijači su mi puno davali. Malo igrača može reći da su doživjeli ono što sam ja doživio tamo. Ipak, tamo je jako teško igrati, pritisak je velik, a Hajduk lovi titulu i iskorak u Europi već duže vrijeme.

Mađar se zatim osvrnuo na incident kada su ga navijači napali usred grada.

- To mi je bio najgori događaj u karijeri. Taj dan je bio grozan. To se nije trebalo dogoditi, bio je dan nakon utakmice. Morao sam otići zbog sebe i, iznad svega, zbog svoje obitelji. Navijači su mi puno značili i ja sam njima puno značio, stoga mi je taj događaj došao kao šok. Sve se u klubu promijenilo. Branco je otišao, moj odnos s trenerom je zahladio, a onda se još i to dogodilo.

item - id = 1137097
related id = 0 -> 1147800
related id = 1 -> 1147690
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. prosinac 2021 09:25