StoryEditorOCM
Hajduknaši po svitu

Bivši Hajdukov kapetan i trener ima novi klub, opet je u Kuvajtu, sad ga je dozvala Al Salmiya

Piše Slaven Alfirević
12. siječnja 2024. - 21:41

Al Salmiya u Kuvajtu novi je klub Ante Miše.

Bivši Hajdukov kapetan, vezni igrač i libero, koji je u raznim razdobljima nosio bijeli dres i osvojio niz trofeja s Hajdukom, osobit je kolekcionar skalpova, odnosno momčadi kako u Saudijskoj Arabiji, tako i u Kuvajtu koje je vodio. Da ne spominjemo kako je to u međuvremenu bio i izbornik Turkmenistana. Kad napusti Saudijsku Arabiju eto ga u Kuvajtu, a ranije je bilo obratno.

Kako god, Miše najbolje odgovara onoj staroj poštapalici, pitalici slavnog Ćire Blaževića koji bi nam znao reći, pitati nas, sine, znaš li tko je sretan i uspješan trener? Onaj koji uvijek ima novi angažman, znači da je tražena roba na tržištu.

Miše je svakako jedan od takvih, nije pošteno ni predahnuo u Splitu od Saudijske Arabije, a evo mu novog potpisa, sad u Kuvajtu, Al Salmiya je Mišin novi klub.

Zanimljivo je da Ante Miše nije prvi hajdukovac na popisu trenera tog kluba na izvorima nafte i dolara, u sezoni 2000/01 Al Salmiyu je vodio - Ivan Buljan! Nakon više od dva desetljeća rečeni Kuvajćani opet su na klupu pozvali - hajdukovca.

Miše ponovno vodi svoj stožer, pomoćnik mu je tradicionalno već Ardian Kozniku, Stjepan Likić je kondicijski trener, a Feđa Kulaglić se bavi vratarima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 00:39