StoryEditorOCM
HajdukNosi joj se...

‘Bijeli‘ su predstavili novi dres, a svima je ona upala u oko; otkrivamo tko je Hajdukova ‘manekenka‘

Piše Frane Vulas
4. srpnja 2024. - 21:02

Mnogo je interesa izazvalo predstavljanje dresa Hajduka za sezonu koja dolazi, djelo novog tehničkog sponzora Adidasa. Međutim, dio pažnje otela je i jedna Hajdukova "manekenka" koja je bila dio predstavljanja novog dresa. Pogotovo zbog toga što je i sama nogometašica "bijelih".

Između ostalih, kao dio klupskog videa kojim je dres predstavljen, kao i na klupskim fotografijama, kao jedina djevojka u društvu Marka Livaje, Zvonimira Šarlije, Darija Melnjaka..., nalazi se i nogometašica Hajduka Ana Bakalar. Mlada nogometašica ima 23 godine, a igra u veznoj liniji. U prošloj sezoni SuperSport Prve HNLŽ i nacionalnog kupa upisala je ukupno 21 nastup za Hajduk od čega je 18 puta startala. Zabila je četiri pogotka i pritom zaradila tri žuta kartona.

image
Duje Klarić/Cropix
image

Ana Bakalar

Duje Klarić/Cropix

Bakalar je inače iz Čapljine, u istoimenom klubu je i započela nogometnu karijeru. Od malih nogu je navijačica Hajduka. Kasnije je nešto manje od dvije godine, od 2017. do 2019. nosila dres Neretve. Potom je 2019. godine preselila u redove tadašnjeg prvaka ŽNK Splita. Iste godine debitirala je i za seniorsku reprezentaciju Hrvatske. Od ljeta 2021. godine je članica Hajduka.

image

Albina Grčić, influencerica Ivana Jeločnik te dvije nogometašice prve ženske ekipe Hajduka Gwen Patock i Ana Bakalar

Hajduk.hr
image

Albina Grčić, influencerica Ivana Jeločnik te dvije nogometašice prve ženske ekipe Hajduka Gwen Patock i Ana Bakalar

Hajduk.hr

Već je tada te 2021. godine sudjelovala sa suigračicama i suigračima sudjelovala na prezentaciji kada su tadašnji predsjednik kluba Lukša Jakobušić i prva dama dotadađnjeg ŽNK Marjana Matea Bešlić potpisali ugovor o suradnji i ulasku nogometašica pod okrilje "bijelih". Bakalar je bila manekenka i kada su se predstavljale ženske klupske trenerke po uzoru na retro koleciju u proljeće prošle godine, kada je manekenka bila i pjevačica Albina Grčić. Potom je i jesenas reklamirala novu kolekciju klupskih trenerki. Imala je uz nekolicinu klupskih kolegica i kolega i posebnu ulogu modela u Hajdukovom ovogodišnjem kalendaru pod nazivom "Hajduk je lipota", u kojem su se po prvi put uz nogometaše našle i nogometašice "bijelih".

image
Vojko Bašić/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Duje Klarić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 21:03