StoryEditorOCM
Hajduku posjeti

"Bijeli" razveselili štićenike centra 'Juraj Bonači'; Burić: Za nedjelju ćemo ponijeti ove emocije sa sobom

18. ožujka 2016. - 16:35
hajduk_juraj9-180316

Igrači Hajduka s trenerom Damirom Burićem danas su posjetili štićenike centra Juraj Bonači gdje su ih darivali povodom skorašnjih uskršnjih praznika.

Damir Burić prihvatio je sugestije publike, druženje i posjet Centru Juraj  Bonaći ga je posebno dojmio. Zapivalo se iako nikome do pisme nije. Pogled natrag Dinamo, pogled naprijed Dinamo

- Za nedjelju ćemo ponijeti ove emocije sa sobom. U mislima ćemo imati želju onoga najmanjeg ricastog što je rekao "u nedilju morate pobijedit'. Plakao je mali, a ja bih volio da u nedjelju ne plače, nego da bude sretan.

Potom je nastavio:

- Koliko se može napraviti u tri-četiri dana. Malo i puno. Važno je da smo neke stvari vidjeli, da je zdrava komunikacija u momčadi. Jučerašnja analiza i sastanak su za momčad puno značili, ja se nadam da ćemo to moći prikazati na terenu. Želje i motiva nam nimalo ne fali. Kako zatvoriti neuralgične točke u momčadi, vidjelo se da ima nekoliko problema u igri protiv Dinama

- Mi na nekim mjestima doslovno krvarimo, imamo problema sa ozljedama igrača i taj nedostatak se vidi, alit će nam opet neki igrači. No ono što vidim i o čemu razmišljam je da su momci što se tiče morala i karaktera dobri. Volio bih da skinu pritisak, želim da budu puni motiva i želje za igru.
Nastojat ću i ja to breme skinuti s njih do utakmice, kako bi u nedjelju bili momčad koje će bit pun teren. Taj omotač nam je sada problem, nadam se da ga neće biti – kazao je Burić i dodao:

- Želim sada da pokažemo što sve možemo, a pustimo sad što smo mogli, a nismo napravili. Nedjelja je nova utakmica, morala i želje nam ne fali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. ožujak 2023 03:03