StoryEditorOCM
Hajdukigra se na poljudu

Bijeli će nakon Fenerbahčea imati još jedan ispit, Gattuso otkrio detalje

Piše Sport SD
10. srpnja 2024. - 07:24

Nakon poraza i remija na pripremama u Sloveniji, Hajduk je jučer upisao i prvu pobjedu, slavili su Bijeli protiv ukrajinskog Rukha iz Lavova rezultatom 3:1. Danas slijedi novi ispit, u Grazu u 19 sati igraju Bijeli protiv turskog Fenerbahčea.

Fenerbahče ipak neće biti posljednja utakmica Hajduka uoči početka nove sezone, trener Bijelih Gennaro Gattuso otkrio je da će nakon povratka u Split odigrati još jednu utakmicu prije početka sezone, 18. srpnja u 18.30 sati na pomoćnom terenu Poljuda protivnik će biti Široki Brijeg.

- Utakmica protiv Fenerbahčea neće biti zadnja uoči početka sezone. Odigrat ćemo još jednu utakmicu u Splitu protiv Širokog Brijega. Svaka utakmica je dobrodošla. Svaku analiziramo, promatramo greške i tražimo prostor za napredak. Za dva tjedna ćemo odlučiti tko će igrati prvu utakmicu u Europi. Glavni igrači u momčadi ne postoje. Ima igrača koji imaju kvalitetu, ali potrebno je znati to podrediti momčadi. Tko se u iduća dva tjedna bude najviše dokazao, taj će igrati - izjavio je Gattuso nakon pobjede protiv Rukha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 03:27