StoryEditorOCM
Hajdukglas naroda

ANKETA Pitamo vas: Je li Nikola Kalinić dobar izbor za sportskog direktora Hajduka?

Piše Sport SD
18. svibnja 2024. - 17:28

Nikola Kalinić je pred preuzimanjem pozicije sportskog direktora Hajduka. Napadač „bijelih” koji je u siječnju napunio 36 godina po svemu sudeći će objesiti kopačke o klin, ali i ostati u nogometu i to - na Poljudu.

Kalinić slovi za glavnog kandidata za poziciju sportskog direktora „bijelih”. Trebao bi naslijediti dosadašnjeg prvog čovjeka klupske struke sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa. Ujedno će se imenovati i član Uprave zadužen za struku koji bi trebao biti nadređen sportskom direktoru.

Kalinić svakako ima veliko igračko iskustvo, poznanstva. Definitivno odlično poznaje situaciju u klubu i stanje u svlačionici. Lakše je vjerojatno njemu razgovarati o ostanku s Ivanom Perišićem ili pregovarati sa svojim bivšim klubom Fiorentinom oko mogućem ostanka Josipa Brekala nego nekome drugome. No, s druge strane ako se ovaj scenarij realizira iz kopački će Kalinić direktno uletjeti u ured. Nema iskustva u ovoj ulozi, a Hajduk je prevelik da bi se netko na njemu učio. Ujedno je posao sportskog direktora mnogo slojevitiji i opsežniji od onog što javnost percipira kroz dovođenje i prodaju igrača.

Pitamo vas što vi mislite, je li Nikola Kalinić pravo rješenje za poziciju sportskog direktora Hajduka?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 22:35