StoryEditorOCM
Hajdukpitamo vas

ANKETA Hajduku je titula miljama daleko i stvari ne izgledaju dobro. Treba li Mislav Karoglan ostati trener Bijelih?

Piše SPORT SD
31. ožujka 2024. - 11:03

Hajduk je sinoć izgubio od Dinama na Poljudu (0:1) i tako pretrpio težak udarac u borbi za naslov prvaka.

Bijeli su se dodatno udaljili od vodeće Rijeke, koja im sad bježi sedam bodova, a preskočili su ih čak i Modri, koji imaju bod više i utakmicu manje.

Ovo je već treći poraz Mislava Karoglana u drugom dijelu sezone, u kojem još ima dva remija i četiri pobjede u prvenstvu. Također, poraz od Dinama drugi je uzastopni za splitski klub, koji je prije reprezentativne stanke Lokomotiva šokirala na Poljudu.

Ono što je bilo posebno zanimljivo nakon poraza od Dinama jesto to što je trener Hajduka na presici bio nesvakidašnje iskren i oštar prema igračima.

- Zavezali smo Laszlom Ademija, uvukli Sahitija... U dva mandata Hajduka imao sam dva loša poluvremena. U prvom drugo Lokomotiva i u ovom Varaždin. Sve drugo sam dobro pripremio utakmicu. Nije fer s moje strane. Ako napravim trener da mi se ne može okrenuti Baturina i Petković, to se ne radi. Nikad mi nije problem preuzeti odgovornost. Ali znam što radim i koliko sam predan. Tu razinu predanosti moraju imati igrači. I još veću. Da bi bio prvak. Neki odnosi se nisu smjeli desiti. Prostori su tamo gdje sam znao. Imali smo 63 posto posjeda koji je jak na lopti. Ali kažem, preuzimam odgovornost, izraziti krivac sam ja za sportski dio. Klub je sve osigurao, predsjednik je s upravljačke strane napravio sve. Ovaj dio neka bude na meni i igračima. U velikom klubu su igrači tu da preuzmu odgovornost - rekao je Karoglan

Mi vas pitamo: treba li nakon svega Karoglan i dalje ostati trener Hajduka?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 07:54