StoryEditorOCM
Hajduknije dobio punomoć

Andy Bara otkrio razloge zašto se Pukštas nije prodao: Nakon razgovora s Kalinićem, poželio sam mu sreću...

Piše sport sd
12. rujna 2024. - 20:51

Jedan od najpoznatijih hrvatskih nogometnih agenata, Andy Bara otkrio je da je trebao biti dio izlaznog transfera Rokasa Pukštasa, ali je odustao od toga nakon što je nova uprava došla u Hajduk.

Tijekom gostovanja u Podcast Inkubatoru izjavio je da je u dogovoru s Lukšom Jakobušićem trebao dobiti punomoć za transfer, ali nakon što je došla nova uprava taj se posao izjalovio:

- Krenuo sam raditi transfer Pukštasa, ali nova uprava je po dolasku to počela konstantno odgađati pričama da ću punomoć za igrača dobiti uskoro, što nikada nisam dobio. Imao sam dogovor s bivšom upravom koja je realizaciju njegovog transfera željela prepustiti meni, ali prekinuo sam se uplitati jer sam se bojao da ću ispasti smiješan pred klubovima s kojima inače radim. Nisam imao punomoć i nisam imao razloga ga nuditi okolo - kazao je Bara.

Mladi Amerikanac navodno je bio blizu prelaska u Parmu na samom kraju prijelaznog roka, ali Hajduk nije prihvatio ponudu koja je iznosila sedam milijuna eura. Bara je otkrio da nije sudjelovao u realizaciji transfera:

- Parmu sam ja još davno kontaktirao, ali da je došlo do realizacije posla, o kojem se pričalo krajem prijelaznog roka, ja od tog ne bih imao nikakve koristiti jer nisam sudjelovao. Nova uprava nije ispoštovala dogovor koji sam imao sa starom. Čuo sam se s Kalinićem više puta, on mi je nudio da sudjelujem u poslu tako da dovedem dva zainteresirana kluba, ali ja sam mu zahvalio, poželio mu sreću i rekao mu neka ga prodaju sami - zaključio je tu temu poznati agent.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 20:56