StoryEditorOCM
Domaći nogometSuperSport HNL

Zoran Zekić: Meni je to neobjašnjivo, Davor Mladina: Igramo doma bolje. Puno smo goropadniji

Piše Ante Šakić/SN
5. travnja 2024. - 21:28

Zoran Zekić nakon slavlja 3:2 protiv Rudeša, bio je zadovoljan predstavom svojih nogometaša, koji su opet iz poznate boljke Osijeka primili pogotke.

- Kako smo ušli u utakmicu, s tom dekoncentracijom u prekidu, tako smo i završili. Meni je to neobjašnjivo, ali valjda i to mora proći. Uglavnom smo nakon tog primljenog pogotka imali kontrolu, zabili smo tri gola, mogli smo još, nažalost nismo. Čestitam Rudešu na dobroj utakmici, ali i na ambijentu koji je stvarno bio odličan. Ne razumijem što nam se dešava kod prekida, jako loše reagiramo, ali to ćemo popraviti. Ono najbitnije, posljednja dva kola - šest bodova, čestitam i svojim igračima koji su dobili i dobro iskoristili priliku.

Kristijan Lovrić oporavio se od ozljede i nakon par treninga dobio priliku u nastavku utakmice.

- Nažalost bio je ozlijeđen, ali oporavio se i dobio par maksimalnih treninga. Iskoristio ih je odlično, bio je baš pravi Kiki, kako nas je navikao. Da nije tako, ne bi dobio priliku. Nadam se da će mu ovo biti putokaz da i dalje nastavi ovim tempom.

Davor Mladina nije bio nezadovoljan porazom.

- Nije to lijepo pričati, no nama ima problema nekoliko standardnih igrača. Ne tražim izlike, ali momci koji su dobili priliku sada su vidjeli što je to domaća nogometna elita. Generalno mogu biti zadovoljan utakmicom, koju je riješio izvanserijski igrač kao Kristijan Lovrić, koji je pogotkom iz prekida usmjerio utakmicu. Na kraju smo probali "izvan sustava" napraviti nešto više, zabili smo jedan pogodak i rezultat je takav kakav je.

Rudešani su po prvi puta ove sezone HNL-a igrači na zapadu metropole, kod sebe na kvartu, na svome travnjaku. Osjetila se razlika naspram Kranjčevićeve.

- Igramo doma bolje. Puno smo goropadniji i bolji i s pomlađenim sastavom. Očito da ćemo ovdje, ako nastavimo s ovakvim prezentacijama, mislim da ćemo protivnike koji dolaze dobro namučiti. To su ekipe s kojima možemo igrati, ne vjerujem da će se desiti ovakvi trenuci koji će prelomiti utakmicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 16:15