StoryEditor
Domaći nogometugovor života

Zahovič ponovno sastavlja momčad za europska natjecanja: nekadašnji stoper Hajduka novo ime u Mariboru

Piše R.R.
24. travnja 2019. - 01:41
špiro peričić

Vijest je u Sloveniji zazvučala je baš bombastično, Maribor sastavlja momčad za novi europski projekt i iz Mure je u Ljudski vrt doveo nekadašnjeg igrača Hajduka (potom drugoligaša Primorca, Solina i Dugopolja, te prvoligaša Slaven Belupa i Cibalije) stopera i po potrebi braniča Špira Peričića. Danas je pak vijest i potvrđena, 25-godišnji Peričić je potpisao trogodišnji ugovor s "violama", dolazi nakon isteka sezone kao slobodan igrač.

Sportski direktor Maribora Zlatko Zahovič krenuo je u veliku ofenzivu na slovenskom tržištu i želi za novi europski projekt okupiti sve najbolje igrače iz lige, Peričić mu se tako i prema ocjenama iz ove sezone uklapa u obrambenom redu. Peričiću je ovaj potpis ugovora najveći izazov u karijeri.

- Ponuda je bila tako dobra da smo vrlo brzo postigli dogovor. Zahvaljujem se svom bivšem klubu Muri, ali i Mariboru što mi je širom otvorio vrata – kazao je Peričić prilikom potpisa ugovora.

Zanimljiv je tajming ovog potpisa ugovora, upravo Mura naredna dva dvoboja igra protiv Maribora, u srijedu 24. travnja u Kupu, potom 28. travnja prvenstveni dvoboj na svom stadionu Fazanerija. S obzirom na potpis ugovora trener Mure Ante Šimundža je odlučio Peričića ne koristiti do kraja sezone, očito su mu za završnicu potrebni igrači koji su "glavom" potpuno u klubu.

#MARIBOR#UGOVOR#ŠPIRO PERIČIĆ

Izdvojeno

05. srpanj 2020 13:08