StoryEditorOCM
Domaći nogometposebna večer

Zabio je prvi gol za Hrvatsku i već ima brojne obožavateljice, ali njegovo srce osvojila je samozatajna brineta

Piše Sport SD
13. listopada 2024. - 14:31

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je do još jedne pobjede u Ligi nacija i to protiv neugodne Škotske na Maksimiru.

Vatreni su slavili s 2:1 na krilima dvojca iz Bundeslige, Igora Matanovića i Andreja Kramarića. 21-godišnji Matanović zabio je prvi gol u karijeri za Hrvatsku, a Kramariću je to bio 30. u dresu reprezentacije.

Nakon utakmice Matanović je davao izjavu, a u jednom trenutku u kadar je uletio i Kramarić pa mu čestitao na golu u njegovom najdražem dresu.

“Prelijep osjećaj je zabiti prvi gol, a i pobijedili smo na kraju, to je najbitnije”, kazao je Matanović pa se osvrnuo na činjenicu da je zabio odmah nakon što je Škotska povela. To je idealan trenutak, zar ne?

“Može se tako reći, ali najbitnije je da Hrvatska može protiv ovakvih suparnika. OK smo bili u prvom poluvremenu, moramo biti još koncentriraniji, a u drugom je bilo bolje, sad samo nastaviti ovako.”

Poseban trenutak

Podsjetimo, prvijenac je zabio u trećem nastupu za Vatrene. Zapravo mu nije dugo trebalo.

“Kad gledam nastupe protiv Poljske i Portugala, imao sam dosta šansi i dosta promašaja, takav je nekad nogomet. Najbitnije je nastaviti dalje, evo, jako sam sretan. Svi su mi u svlačionici čestitali.”

Igor je rođen i odrastao u Njemačkoj, a igrao je i za mlađe selekcije Vatrenih, ali i Njemačke. Međutim, odlučio je zaigrati za Hrvatsku.

"Njemačkoj mogu zahvaliti na puno toga. Ovdje sam rođen, odrastao i školovao se. Moji roditelji ovdje su primljeni kao izbjeglice, Njemačka je puno učinila za nas, ali na kraju je to bila odluka iz srca. Kad se igralo Europsko ili Svjetsko prvenstvo, uvijek sam navijao za Hrvatsku", rekao je Matanović 2022. godine. Svojevremeno je otkrio da su mu uzori Zlatan Ibrahimović i Mario Mandžukić.

Igor je već oduševio brojne obožavateljice, a njegov Instagram profil prati preko 21 tisuća ljudi. Naravno, odmah je porastao interes za njegov privatni život. No, mnoge djevojke će biti razočarane jer je ovaj 194 centimetra visoki nogometaš sretno zaljubljen. Igorovo srce je osvojila lijepa brineta Jelena.

Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama par je dugogodišnjoj vezi, a Jelena svoj privatni život za sada skriva.

image
Damir Sencar/Afp
image
Ronald Gorsic/Cropix
image
Damir Sencar/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. listopad 2024 14:33