StoryEditor

Vijest koja je uzdrmala nogometnu regiju: Mamić u Širokom Brijegu?; Evo što su kazali u klubu

Piše Miljenko Karačić /SN
15. listopada 2018. - 19:56
mamic_medjugorje37-060618

Posjet bivšeg Dinamova izvršnog predsjednika Zdravka Mamića treningu nogometaša Širokog Brijega u njihovu modernom kampu na Blatu prošlog četvrtka, razbudio je maštu tamošnjih portala, koji su prenijeli vijest da Mamić od 2019. godine "ulazi" u širokobriješki klub.

Koliko u svemu ima istine pitali smo klupskog direktora Zorana Bubala.

- Lijepo bi to bilo, ali to ne mogu potvrditi. Istina je da je Mamić posjetio klub i sa sportskim direktorom Daliborom Šilićem razgovarao prije svega o organizaciji naše utakmice s Dinamom 27. studenog u sklopu obilježavanja 70. obljetnice kluba. Naravno da se Mamić zanimao i za stanje u momčadi jer nam je pomogao u angažiranju trenera Goce Sedloskog. Bilo je nekih obećanja još ranije za pomoć u angažiranju igračkih pojačanja u zimskom prijelaznom roku i to je sve što mogu kazati - rekao je Bubalo.

Sportski direktor kluba Dalibor Šilić još ranije je potvrdio da je Mamić prijatelj kluba, da je predložio Sedloskog za trenera i da je rado viđen gost na klupskim utakmicama.

Sve više od toga u nadležnosti je klupske uprave, koja je iznimno zadovoljna radom Sedloskog i njegovih suradnika i uvjerena je da Široki Brijeg može bolje od sadašnjeg četvrtog mjesta na tablici Premier lige Bosne i Hercegovine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

04. prosinac 2020 00:12