StoryEditorOCM
Domaći nogometsrušio mu snove

VIDEO Cijeli Anfield zviždao legendarnom vrataru zbog onoga što je napravio 11-godišnjem dječaku: ‘Mora naučiti‘

Piše SN
21. listopada 2024. - 12:00

Liverpool je u nedjeljnom derbiju Premier lige svladao Chelsea 2:1 i tako zadržao vodeću poziciju na ljestvici, no pažnju ljubitelja nogometa privukli su i događaji s poluvremena dvoboja na Anfieldu.

Na teren svog nekadašnjeg kluba vratio se David James (54), bivši vratar Redsa, koji je sudjelovao u promociji programa ‘Futuremakers‘ kojeg je vodi Liverpoolov sponzor Standard Chartered.

James je došao u središte pozornosti time što je obranio penal 11-godišnjem dječaku i tako mu ‘srušio snove‘ da zabije gol na punom Anfieldu. Navijači su mu zviždali zbog ovog poteza, no to legendarnom golmanu očito nije previše smetalo, pišu Sportske novosti.

Da nevolja bude veća, James je ujedno i primio pogodak s bijele točke kojeg je postigao odrasli muškarac, a kakvog bi vjerojatno obranila većina golmana u županijskim ligama.

Navijači su na društvenim mrežama ostali podijeljeni oko Jamesove obrane. I dok jedni ističu da je bivši profesionalni vratar ‘morao dozvoliti dječaku da zabije pred Kopom‘ jer bi to ‘za njega bila fantastična uspomena‘, drugi za momka nisu imali milosti.

‘‘Haha, iza gola sam vikao obrani mu. Ne uzimaj zarobljenike‘‘, poručio je jedan navijač, dok je drugi ustvrdio kako ‘dječak mora naučiti gubiti‘...

Jamesa obrana nije previše uzdrmala, s obzirom na to da je snimku iste podijelio na društvenim mrežama...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. listopad 2024 12:01