StoryEditor
Domaći nogometNeslana šala

Velika nervoza u mix zoni, suigrači naljutili Rebića dok je davao izjavu pa je odmah otišao u svlačionicu: 'A izvini, molim te, stvarno. Ajde neću ja...'

Piše SN
4. rujna 2019. - 21:05

Hrvatski reprezentativci odradili su posljednji trening uoči puta u Slovačku, ususret sljedećem kvalifikacijskom susretu za EURO 2020. godine. Lete "Vatreni" već u četvrtak oko podneva za Trnavu gdje će ih čekati vrlo solidni domaćin, pišu Sportske novosti.

Uoči treninga na Hitrec-Kacianu pred novinarima su se u standardnoj mix-zoni ukazali Ante Rebić i JosipBrekalo. Novi igrač velikog AC Milana ukazao je na to da reprezentacija ima malo vremena za pripremu utakmice.

- Ovo mi je drugi trening s reprezentacijom, pripreme dobro teku. Analiziramo protivnika, Slovačka je dobar protivnik koji pokušava igrati nogomet s dosta nabijanja, ali mislim da će se najviše pitati Hrvatsku - rekao je Rebić.

U jednom trenutku dok je davao izjavu, netko od suigrača ga je prekinuo i razljutio... Ovaj je odgovorio:

- A izvini, molim te, stvarno. Aj neću ja... - rekao je Rebić i otišao, nakon čega je pred okupljene predstavnike medija stao Josip Brekalo.

- Na nama mladim igračima je da radimo iz dana u dan kako bi jednoga dana možda postali i nositelji igre. Na nama je da budemo fokusirani kako bi u svakom trenutku bili spremni kad dođe naša šansa - veli Brekalo.

Izdvojeno

11. srpanj 2020 16:31