StoryEditor
Domaći nogometHannes Thor Halldorsson

Vatrenima na putu do Brazila stoji redatelj spotova i reklama

Piše PSD.
19. studenog 2013. - 13:05
Na putu do Brazila momčadi Hrvatske ukupno vrijednoj 178 milijuna eura najveća prepreka opet će biti vratar Islanda Hannes Thor Halldorsson koji po transfermarktu 'piza' za nogometnog reprezentativca potencijalnog sudionika SP-a tek skromnih 150 tisuća eura. 

Čovjek koji je u prvom susretu u Reykjaviku zaključao svoja vrata 'kockastima' iako je njegova momčad imala igrača manje vrijedi četiri puta manje od najjeftinijeg igrača u kadru reprezentacije Hrvatske! Dok Halldorsson na transfermarktu vrijedi 150 tisuća eura vratar Hajduka Lovre Kalinić i veznjak Rijeke Mate Maleš su najmanje 'teški' u redovima Hrvatske, kao igrači čija se vrijednost procjenjuje na 600 tisuća eura.

Halldorsson je jedini igrač iz prvih 11 Islanda koji svoj kruh zarađuje u domovini, u redovima KR Reykjavika. Dok se nakon ždrijeba strahovalo od Gylfija Sigurdssona, Eidura Gudjohnsena, Kolbeinna Sigthorssona... zaustavio nas je nepoznati Halldorsson, igrač koji je u domaćem prvenstvu van momčadskih treninga i bez službene utakmice već mjesec i pol dana, od završetka islandskog prvenstva 28. rujna. 

Halldorsson je od tada samo individualno trenirao. Pored nogometa radi i kao redatelj spotova i reklama za jednu produkcijsku kuću.

- Od 9 do 16 sati radim, a od 17 sati treniram. Imam normalne šefove koji me razumiju i izlaze mi u susret – pojasnio je Halldorsson. Između ostalog njegovo djelo je i video koji je Islanda sudjelovao na Eurosongu 2012. godine! Islanđani možda imaju redatelja, no glavni glumci ipak će vjerujemo večeras biti Hrvati.

Frane Vulas
item - id = 218223
related id = 0 -> 218325
related id = 1 -> 218207
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. studeni 2021 19:14