StoryEditorOCM
Domaći nogometTeško gostovanje

Trener sljedećeg Hajdukovog protivnika: ‘Ne želim da Livaja igra, ne znam zašto su u lošijoj formi...‘

Piše I. R.
9. veljače 2024. - 16:23

Utakmicu s Hajdukom na konferenciji za medije najavio je trener Roy Ferenčina.

- Ne želim pričati o njima, pričat ću više o nama. Imamo dvije pobjede u nastavku. Igrali smo dobro, pogotovo u zadnjoj utakmici u kojoj smo zabili četiri gola. Što se utakmice s Hajdukom tiče, oni se bore za prvo mjesto i favoriti su. Ali znamo da favoriti ne pobjeđuju uvijek. Želimo pun stadion, uživanje u nogometu i nadam se da ćemo biti hrabri.

Split je za Slaven uvijek teško gostovanje...

- S Hajdukom je uvijek teško igrati u Splitu. Tu smo tradicionalno loše prolazili, ali tradicije su tu da se ruše. Želimo igrati otvoreno, nešto napraviti i izvući pozitivan rezultat. Za moje igrače nema razlike igraju li pred 300 ili 30.000 ljudi. Želim da uvijek idu sa sto posto.

Koprivničani bi rado izbjegli Marka Livaju.

- Livaja je najbolji igrač Hajduka i normalno da bi za nas bilo bolje da on ne igra. Imaju Kalinića kao vrhunsku zamjenu, ali puno toga ipak ovisi o Livaji. I prošlu utakmicu koju smo izgubili on je odlučio.

Hajduk je u velikoj borbi za naslov...

- Hajduk je napravio odličnu selekciju igrača. Imaju sadašnje i bivše reprezentativce, bore se za prvo mjesto. Zašto su sada u malo lošijoj formi, to je pitanje za njih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 06:14