StoryEditor
Domaći nogometSlijedi i kazna

Trener Rijeke teško optužio neke svoje igrače: Vidjet ćete idućih dana što ću napraviti

Piše Mateo Sučić /SN
11. studenog 2019. - 00:47

Simon Rožman je u neugodnoj situaciji, od njegova dolaska igra Rijeke je uglavnom u silaznoj putanji, a sada je najavio i nekakve rezove, pišu Sportske novosti

- Čestitke Dinamu na pobjedi. Nema se tu što pričati, utakmica je zaključena u 25. minuti. Sada sam dečkima ispričao kako će ići dalje i tu nema razglabanja o bilo čemu. Visok poraz jako boli i napravit ćemo neke poteze koji će se vidjeti idućih dana - rekao je Simon Rožman, ali nije otkrio o kakvim se potezima radi.

- Potezi po pitanju igrača ili vašeg statusa? Vidjet ćete. Ne govorim o svom statusu. Vidjeli ste koje stvari nisu bile dobre. Neki nisu na razini, kod nekih nema zalaganja tako da ćemo to u miru analizirati i sve pokazati, pa ići nekim drugim putem dalje. Ne bih o pojedincima, sve ćemo riješiti unutar svlačionice. Do kraja sezone moramo biti u puno boljem izdanju.

Rožman je suočen i s pitanjem o postavljanju igre, je li ista bila previše ofenzivna.

- Ako pogledamo pozicije kod svakog od prva četiri pogotka, vidi se nedisciplina u igri i to nas je koštalo. Neki igrači nisu željeli igrati? To ćemo analizirati - zaključio je Rožman.

Izdvojeno

03. kolovoz 2020 23:03