StoryEditorOCM
Domaći nogometgostujući kantun

Trener Gorice Vidović impresioniran Bijelima: ‘Kako Hajduk djeluje i ako ovako nastavi u ovom smjeru može postati prvak‘

Piše Krešimir Milić
21. rujna 2024. - 22:32

Slavio je Hajduk na Poljudu u 7. kolu HNL-a protiv Gorice s 4:1. Nakon ovog susreta na konferenciji za medije prvi je igru svoje momčadi prokomentirao gostujući trener Rajko Vidović.

- Mislim da smo odigrali jednu od najlošijih utakmica. Nismo bili pravi, a nismo se došli braniti na Poljud. Došli smo napasti Hajduk što nam se isplatilo u petoj minuti. Pritiskom smo doveli do pogreške i zabili gol, a onda je uslijedio niz pogrešaka od mojih igrača koje su igrači Hajduka kvalitetom znali iskoristiti. Nama sad ostaje da se okrenemo idućoj utakmici, a to je protiv Slaven Belupa. Moramo ovo dobro analizirati da bi se vratili na pravi put.

Vaša momčad nakon zabijenog gola praktički nije napravila prekršaj...

image
Vojko Bašić/Cropix

- Ne znam ni da je Hajduk imao karton. Bili su puno bolji. Željeli jesno, ali nismo uspjeli u našim namjerama. Nismo napravili ozbiljan faul, ali to je kvaliteta Hajduka. Htjeli smo, željeli smo, ali nakon pet minuta Hajduk je dobio krila. Preozbiljna su momčad i trenutno prejaki za nas.

Može li Hajduk biti prvak?

- Ovo kako izgledaju i kako djeluju siguran sam ako nastave u ovom smjeru da mogu postati prvaci.

Što se dogodilo Radoševiću?

- Prve prognoze su da je istegnuće ligamenata. Vidjet ćemo

Kako ste doživjeli smjenu Jakirovića koji vam je kum?

- Žao mi je što je do toga došlo. Mislim da je to bilo brzopleto od uprave Dinama.

image
Jakov Prkić/Cropix

Kako ste vidjeli igru mladog Durdova?

- Znali smo kvalitetu Durdova. Biuka isto, Livaju da ne spominjem. Znali smo da Durdov ulazi na lijevu nogu i zabio je opet fantastično. Nismo bili pravi. Tako smo i zadnji put primili gol od Jankovića. Odigrati ovako kako smo mi danas nije dopustivo na ovoj razini.

Je li vam momčad odustala od napada u završnici utakmice?

- Nismo odustali nego je to kvaliteta Hajduka. Ne mogu svojim momcima ništa prebaciti, ali jednostavno danas je pobijedila puno kvalitetnija momčad - zaključio je Vidović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 22:32