StoryEditorOCM
Domaći nogometstrateg istre

Tramezzani samopouzdan prije utakmice: ‘Znate da mi je Hajduk u srcu, ali ove noći ću mirno spavati‘

Piše SPORT SD
24. kolovoza 2024. - 17:28

Počinje sutrašnji dvoboj Istre i Hajduka u 18:15 sati, a na klupama će sjediti dva Talijana, dobro upoznata s Hajdukom. Gattuso kod "bijelih", Paolo Tramezzani kod "zeleno-žutih". Još jučer je Gattuso najavio utakmicu, spomenuo kako hajdukovce čeka težak posao na Drosini, a sada je o utakmici govorio i Tramezzani.

- Prošla utakmica bila je teška, bilo je teško za nas primiti 4 gola. Puno smo radili ovoga tjedna, i sutra je pred nama nova utakmica, novi izazov. Svi igrači su na dispoziciji i spremni za sutrašnju utakmicu - započeo je strateg Istre pa dodao:

- Što se Hajduka tiče, znate da je ta momčad u mom srcu, tamo sam imao predivno iskustvo i bit će lijepo igrati sutra protiv njih. Sutra igra ekipa protiv ekipe, Istra 1961 protiv Hajduka, a ne Paolo protiv Rina. Očekujem od svojih igrača da igraju onako uvijek igraju, sa srcem i da daju sve što imaju za tu utakmicu. Vjerujem u svoje dečke, ove noći ću mirno spavati.

Podsjećamo, Istra nakon tri kola ima jednu pobjedu i dva poraza, a prošli vikend teško je poražena na Rujevici s 4:0.

- Moja ekipa igra hrabro, ne vidim nikakve motive da bi mijenjali svoj stil igre, igramo svoj nogomet, i ne namjeravamo odustati na prvoj prepreci. Jaki smo onoliko koliko smo jaki kao ekipa, ova ekipa mi se sviđa zbog svega što svakim danom daje na treninzima, i ako zadržimo ovaj svoj duh, ne vidim razlog za promjenom stila igre - zaključio je Tramezzani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 11:24