StoryEditor
Domaći nogomettrener slaven belupa

Tomislav Stipić razloge poraza pronašao je u manjku sreće: Utakmica je bila puna nekih nepredviđenih stvari, sve je bilo na Hajdukovoj strani

Piše S. A.
21. studenog 2020. - 19:46

Domaći strateg Tomislav Stipić žalio se na manjak sreće, prije svega na ranu ozljedu Bačelić-Grgića. Mirno je pričao u porazu:

- Ovo je iz naše perspektive bila vrlo nesretna utakmica, puna nekih nepredviđenih stvari. Baš sve je bilo na Hajdukovoj strani. U prvom poluvremenu bili smo vrlo dobro taktički, počeli smo odlično, a onda nas je poremetio primljeni gol na samom isteku prvog dijela. Puno stvari nam nije išlo na ruku, Krstanović je na primjer morao neplanirano rano u igru, a na kraju je i on morao izaći zbog ozljede – naglasio je Stipić.

Stipe Bačelić Grgić, domaća „desetka”, bio je na štakama već po svršetku utakmice, gležanj je „out”, ligamenti... Pozdravio se s poznatima u bijelom taboru ispred Hajdukova autobusa, nije kukao, ponudio (nam) je i osmijeh nade:

- A šta da radim, sve je to dio nogometa. Sreća, na mlado je... - pokušao se gorko našaliti, jer bivši Hajdukov junior, a već neko vrijeme velika uzdanica Slavena ima već 32 godine i sad treba štake baciti, opet na noge se osoviti...

item - id = 1059097
related id = 0 -> 1136716
related id = 1 -> 1136676
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. listopad 2021 11:25