StoryEditorOCM
Domaći nogometUGOVOR NA GODINU I POL

Tomasov potpisao za Zadar, može otići kad god dobije priliku

Piše PSD.
19. travnja 2012. - 21:01
Reno Sinovčić je potvrdio kako su NK Zadar i Marin Tomasov, dojučerašnji igrač Hajduka, potpisali ugovor. Nogometaš se tako vratio u svoje Stanove.
- Nisam od onih koji jedno obećava drugo radi! Jasno sam kazao kako će nakon Hajduka, Tomasov ponovno zaigrati za Zadar i taj posao oko potpisivanja ugovora, koji će vrijediti godinu i pol, zaključen je – kazao je Sinovčić i odmah nastavio oko mogućnosti da se Tomasov i prije isteka ugovora uputi u neki drugi klub. Koji?

- Ugovor je liberalan, u njemu su otvorene sve opcije, dakako i ta da ukoliko se pojavi klub koji će na stol staviti dobru ponudu Tomasov ode ranije. Realno je to očekivati već ove sezone. Gdje? To će se znati na vrijeme – otvoreno će Reno.

S velikim nestrpljenjem iščekivao se Marinov povratak koji će privući dodatno zanimanje za nogomet u Zadru, napose u danima kad se klub bori za ostanak. Hoće li možda zaigrati već protiv Cibalije?
- Legalisti smo, poštujemo propise i odredbe. Tomasov će pravo nastupa steći u utakmici sa Slaven Belupom u Koprivnici - zaključio je Sinovčić.

D. ŽURA
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 16:40