StoryEditor

Tomasov između Splita, Zagreba i - Madrida

Piše PSD.
21. listopada 2008. - 01:59

U Stanovima ne kriju kako su obuzeti zadovoljstvom što se u bilježnici Predraga Mijatovića, sportskog direktora madridskoga Reala, našlo ime i njihova nogometnog bisera Marina Tomasova.

Ali, nitko ne želi govoriti bilo što o mogućem zadarskom transferu stoljeća, jer, kako ističu, nitko se iz Madrida nije službeno oglasio.

Želje su jedno, a stvarnost je nešto ipak drugo te se priča, izgleda, kreće u posve drugom smjeru. Tomasov je, naime, ponovno na meti Zdravka Mamića. Dinamo silno želi realizirati posao kojega je Mamić, ne tako davno, nakon zadarskoga dvoboja s “modrima”, bez okolišavanja pokrenuo.

Licitaciju vezanu uz Tomasova započeo je s dva milijuna eura. Naši izvori, koji svoje korijene imaju u neposrednoj blizini Šubićevca, šapnuli su nam kako je uoči utakmice Šibenika i Dinama, bila otvorena telefonska veza između Mamića i Rene Sinovčića pod čijim je “krovom” Tomasov.

Gazda iz Maksimira, prema priči koju smo dobili, tražio je sastanak sa Sinovčićem, kako bi se u četiri oka dogovorili za zimski prelazak Tomasova u momčad iz metropole.

Do susreta je, navodno, i došlo!

Sinovčić se smije...

Kad smo priču gurnuli pred Sinovčića, vanjskoga suradnika NK Zadar, on se samo zagonetno nasmiješio, u svojem dobro poznatom stilu.

Usput je odbio komentirati vrlo bitan detalj koji kazuje kako je, opet navodno, Mamić bio spreman “iskrcati” akontaciju, ne bi li Tomasov, umjesto na stadionu Santiago Bernabeu, završio u Maksimiru.

Pitanje je, međutim, kako će na sve reagirati upravo “pretvoreni” Hajduk?

D. ŽURA / EPEHA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. siječanj 2022 21:26