StoryEditorOCM

Tevez odbio 23 milijuna eura godišnje od Juvea

Piše PSD.
29. svibnja 2011. - 15:35

Nebrojeno puta do sada je napadač Manchester Cityja Carlos Tevez izrazio želju za odlazak iz kluba. Uvjeti koje ima među “građanima“ su odlični, ali problem je druge naravi.

Naime, Tevez želi otići kući, u Argentinu, kako bi bio bliže svojim kćerima koje mu nedostaju. No, na njegovu adresu svejedno pljušte ponude sa svih strana, pa su tako i Juventusovi pregovarači popričali s Tevezom i, prema pisanju Daily Maila, iznijeli mu “nemoralnu ponudu”.

Tevez ima još tri godine ugovora sa Cityjem, ali se “stara dama“ raspištoljila s novcem jer namjeravaju napraviti facelifting momčadi. Stoga su Tevezu ponudili 23 milijuna godišnje plaće. On se malo predomišljao i kazao - ne.

- Napravili smo dobre temelje momčadi, a sada ćemo dovesti neke od najboljih svjetskih igrača i vratiti klub na mjesto gdje pripada – kazao je sportski direktor Juventusa Giuseppe Marotta.

No, to što je signoreu Marotti prvi pokušaj dovođenja Teveza propao, ne znači da da neće pokušati ponovno. Iako je teško vjerovati da će Argentinac dobiti bolju ponudu.

Međutim, ako Tevez neće, za taj novac bi mogao doći netko drugi. Recimo, 23-godišnji Sergio Aguero. Zet Diega Maradone je na izlaznim vratima Atletica iz Madrida. Spominje se u raznim kombinacijama, a za toliko novca prijelaz u Italiju ne bi trebao predstavljati problem.

r. RADICA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. ožujak 2023 04:17