StoryEditorOCM
Domaći nogometmoš kupit motor

Šverceri luduju po Berlinu, Lucija iz Čaporica nam otvorila dušu pa otkrila nevjerojatne iznose koji se traže

Piše Frane Vulas
15. lipnja 2024. - 11:50

Uoči utakmice sa Španjolskom u Berlinu hrvatski navijači okupljaju se i u kafiću Elements u ulici Berliner Strasse. Vrijeme se lagano smiruje, kiša više nije jaka kao ranije, čak je i trenutno stala, a navijački se puk zagrijava. Između ostalih, bračni par Kikić pozirao je fotoreporteru Cropixa Anti Čizmiću s hrvatskom zastavom, pao je i poljubac.

image
Ante Cizmic/Cropix

- Inače sam iz Čaporica, djevojačko prezime je Kavain. Deset godina sam ovdje u Berlinu. Došla sam tu trbuhom za kruhom. Suprug Robert je porijeklom po majci iz Kongore kod Tomislavgrada, po ocu iz Roškog polja - objasnila je gospođa Lucija Kikić. Nažalost zbog male djece s kojima je teško na stadion, ali prije svega nedostatka ulaznica, neće na susret.

- Malo je teško, ali tako je. Tko je dobio kartu imao je sreće. Gledat ćemo susret u kafiću ili na nekom trgu. Iskreno, nismo se ni prijavili za kupnju ulaznica. Puno se naših iz obitelji prijavilo i kupilo karte. Sada su cijene na crno otišle u nebo, ne može se to platiti. Iskorištavaju ljude, pokušavaju zaraditi. Za jednu ulaznicu se traži i po 800 eura, a za one uz teren čak i 2000 eura. Ne prodaju Hrvati karte budite sigurni - ispričala nam je gospođa Kikić.

Prognoza za večeras?

- Dobit ćemo, 2:0 ili 2:1 za Hrvatsku! - prognozirala je Kikić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 16:19