StoryEditorOCM
Domaći nogometjavlja romano

Sve je dogovoreno: hrvatski reprezentativac seli u MLS, srušen je rekord kluba

Piše Sport SD
30. siječnja 2024. - 07:09

Hrvatski nogometni reprezentativac Petar Musa ima novi klub. Tako barem tvrdi stručnjak za transfere Fabrizio Romano koji je nešto prije tri sata u noći ekskluzivno javio kako je sve dogovoreno s FC Dallasom i da Hrvat tamo nastavlja karijeru - pišu Sportske novosti.

"Ekskluzivno: FC Dallas je dogovorio sve oko prelaska Petra Muse iz Benfice. Dokumenti su spremni i klubovi će ih uskoro razmijeniti. Musa je spreman za liječnički pregled i potpisivanje ugovora. Vrijednost transfera je 10 milijuna eura plus tri milijuna na ime bonusa što je rekord za Dallas", napisao je Romano.

Dallas će tako za Musu dati 10 milijuna eura odmah, a još tri kroz eventualne bonuse. Do sada je Dallas najviše izdvojio za Argentinca Alana Velasca koji je plaćen 6.36 milijuna eura. Musa tako mijenja klub u kojem je bio od 2022. godine kada je iz Boaviste stigao za 5.5 milijuna eura.

Musa je u Benfici samo 14 puta u 66 utakmica bio u početnih 11. Za klub je zabio 17 golova i upisao pet asistencija, a upravo je želja da ne bude više zamjena i da dobije veću minutažu presudila kod njegove odluke da napusti klub. Musa se dobrim igrama i većom minutažom želi nametnuti izborniku Zlatku Daliću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 16:06