StoryEditorOCM
Domaći nogometnovi ‘show‘

Suca u Dalmaciji igrač pogodio šakom u glavu! Utakmica je prekinuta, a nije to prvi ‘boksački‘ incident ove momčadi

Piše Sport SD
13. svibnja 2024. - 15:16

Nove nestvarne scene na terenima 1. ŽNL, odnosno u “režiji” Zemunika. Gostovao je Zemunik proteklog vikenda u Pridrazi kod Hajduka i izgubio 5:3. Susret će posebno ostati upamćen po incidentu u 88. minuti. U spomenutoj minuti dvostruki strijelac gostiju na tom susretu, Patrik Tokić, je potpuno izgubio živce i šakom u glavu udario glavnog suca utakmice Josipa Anića. Sve je opisao delegat utakmice Ante Prtenjača u svojem izvještaju.

– U 88. minuti igrač gostujuće ekipe br. 19 Tokić Patrik nakon pokazane opomene zbog prigovora udara glavnog suca Josipa Anića šakom u glavu. Nakon toga sudac je pokazao crveni karton igraču br. 19 Tokić Patriku te je odmah potom prekinuo susret (u 89. minuti). Nakon prekida utakmice sudac je zatražio liječničku pomoć. Utakmica je snimana te će snimka utakmice biti naknadno dostavljena u Savez – stoji u izvještaju delegata.

Podsjetimo, ovo nije prvi “boksački” incident Zemunika. U 12. kolu, krajem studenog, u derbiju začelja između Polače i Zemunika u 73. minuti predsjednik kluba s Lužina je uletio na travnjak i ošamario glavnog suca. Predsjednik, Tomislav Ćurković, u konačnici je dobio zabranu obavljanja funkcije u periodu od deset mjeseci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. svibanj 2024 21:20