StoryEditorOCM
Domaći nogometNIKOLA KAČUNIĆ

Stobrečani osvojili turnir u spomen na preminulog nogometaša Talaju, nade Hajduka tek treće

Piše Marko Bilić
20. lipnja 2023. - 17:16

Mali nogometaši Primorca pobjednici su petog po redu "Memorijalnog turnira Nikola Kačunić Talaja" koji se igrao u spomen na preminulog prvotimca Orkana.

Predvođeni najboljim igračem turnira Lucianom Krespijem mali Stobrečani turnir su osvojili boljim izvođenjem jedanaesteraca od svojih vršnjaka iz splitskog Adriatica. Nakon što je utakmica završila 1:1 pobjednika su (i ovdje) odlučili - penali. Takav je vikend bio, sva finala odlučena su penalima...

Iako je završni susret ponudio puno uzbuđenja poslastica turnira bio je polufinalni dvoboj u kojemu su nade Adriatica iznenadile vršnjake Hajduka. Klinci Adriatica uspjeli su rano vodstvo sačuvati do kraja utakmice i tako prirediti pravo iznenađenje.

Turnir u Dugom Ratu organizirali su humanitarna udruga Talaja i NK Orkan, naravno, uz pomoć raznih sponzora i donatora, te općine Dugi Rat. Koji se, svi zajedno, iako "nikoga ne vole pojedinačno izdvajati", ovaj put ipak posebno zahvaljuju Joli Paviću, Tomislavu Ercegu, Mladenu Perišiću i neumornom veteranu Frani Kačunku.

Konačni poredak:

1. Primorac

2. Adriatic

3. Hajduk

4. Solin

finale: Primorac – Adriatic 1:1 (4:3 na penale)

za treće mjesto: Hajduk – Solin 9:0

najbolji igrač: Luciano Krespi (Primorac)

strijelac: Toma Morić (Hajduk)

vratar: Kristijan Kvesić (Adriatic)

pehar Talaja: Luka Vukušić (Hajduk)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 10:18