StoryEditorOCM
Domaći nogometaj sad reci da nisu

Vatrenima u Berlin stigla poruka podrške s Poljuda, lijepe želje dolaze od Hajduka, posebno se istaknulo jedno ime

Piše Sport SD
15. lipnja 2024. - 12:52

Hrvatska reprezentacija danas u 18 sati započinje svoj nastup na Europskom prvenstvu u Njemačkoj protiv jedne od najjačih reprezentacija i favorita za osvajanje mjesta na postolju Španjolske. Sama skupina u kojoj su izabranici Zlatka Dalića je nazvana „skupinom smrti“ i smatra se najtežom u prvom dijelu natjecanja jer su u „furiju“ još i branitelji naslova Talijani i reprezentacija Alnabije.

Sreću Vatrenima na Europskom prvenstvu poželio je Hajduk. Splitski klub na svom je službenom profilu na Facebooku objavio fotografiju hrvatskih igrača u nacionalnom dresu i napisao: "Hrvatskoj reprezentaciji i našem Ivanu Perišiću želimo puno sreće i uspjeha na Europskom prvenstvu u Njemačkoj".

Jedno je sigurno prije prve utakmice Hrvatske na Europskom prvenstvu, a to je da jedne rasprave više neće biti. Koliko puta su se vodile polemike ‘zašto Hajduk nije ovo, zašto Hajduk nije ono?‘ kad je reprezentacija u pitanju. Ovog puta taj argument onima koji traže dlaku u jajetu kad je Hajduk u pitanju je izbijen. Izabranici Zlatka Dalića u brojnim porukama podrške uoči okršaja sa Španjolcima dobili su i onu s Poljuda. 

Podsjetimo, nedavno je HNS odlučio i gdje će se igrati predstojeće utakmice Lige nacija, a u Splitu će se odigrati susret protiv Portugala 18. studenog. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 13:15