StoryEditorOCM
Domaći nogometuoči škotske

Stigli liječnički nalazi: Prvotimac Vatrenih nije teže ozlijeđen, zaigrat će već u Maksimiru

Piše Dražen Antolić/ SN
8. listopada 2024. - 21:24

Josip Šutalo trenirao je s ekipom, stoper Ajaxa u konkurenciji je za nastup sa Škotskom i Poljskom. Magnetska rezonanca pokazala je da ništa nije ni napuklo, kamoli puklo, bolovi koje je osjetio u predjelu zadnje lože, a zbog čega je izašao iz igre, sad se pripisuju u dobroj mjeri umoru. Vijesti su tako bolje od prvih jer u nedjelju je, i ranije tijekom susreta Ajaxa, a ne samo pred kraj, osjetio zadnju ložu, pa je postojala bojazan da bi to mogao biti veći problem.

Izbornik Zlatko Dalić na terenu Zlatko Cico Kranjčar u Maksimiru, na treningu u utorak od 18 sati, imao je kompletnu postavu na koju računa u ovoj akciji osim Matea Kovačića, koji se još nije priključio iz privatnih razloga. Trenirao je i Ivan Perišić., pišu Sportske novosti.

To je kadar - vratari Livaković, Kotarski i Ivušić te igrači Jakić, Pjaca, Sosa, Perišić, Oršić, Marco Pašalić, Gvardiol, Erlić, Ćaleta-Car, Šutalo, Modrić, Petar i Luka Sučić, Baturina, Mario Pašalić, Ivanušec, Moro, Matanović, Kramarić, Budimir i Petković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. listopad 2024 21:29