StoryEditorOCM
Domaći nogometreakcije susjeda

Srpski mediji nakon utakmice Hrvatske i Kanade: ‘Vidi li FIFA ovo?! Šokantno veličanje Oluje usred Mundijala, spominju traktore, četnike i Knin‘

Piše SPORT SD
27. studenog 2022. - 22:46

Hrvatska je pobijedila Kanadu 4:1 u drugom kolu skupine F Svjetskog prvenstva u Kataru, a srpski mediji nakon utakmice su se raspisali o transparentima na tribinama stadiona te kanadskom golmanu Milanu Borjanu.

Kurir je tako objavio tekst pod naslovom "Vidi li FIFA ovo?! Šokantno veličanje Oluje usred Mundijala! Hrvatska mora biti hitno žestoko kažnjena" u kojem se navodi da je Borjan bio izložen žestokim uvredama hrvatskih navijača. Kurir piše i da su hrvatski navijači istaknuli i uvredljiv transparent na račun Borjana sa slikom traktora koja asocira na vojnu akciju Oluja te spominju i transparent na kojem je pisalo: "Ništa ne bježi kao Borjan".

Alo je napisao tekst s naslovom "Sramotne uvrede na račun kapetana Zvezde. Hrvati nakon pobjede prozivaju Borjana, spominju traktore, četnike i Knin", a B92 piše da su navijači Hrvatske tijekom utakmice uputili niz pogrdnih skandiranja kanadskom vrataru.

"Borjane, Turčine, napuši se kur**ne", "Žena ti je ku**a, Borjane" i ‘"Borjane, ustašo", samo su neki od njih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. siječanj 2023 03:35