StoryEditor
Domaći nogometveliki intervju

Srna prvi put otkrio da je odbio Barcu i istaknuo: Boli me kad vidim što se događa, ali mi navijači nikada nećemo izgubiti vjeru u Hajduk

Piše PSD
5. veljače 2021. - 20:26

Darijo Srna, legenda hrvatske nogometne reprezentacije, dao je intervju kolegi Nebojši Petroviću za njegovu emisiju ​u kojem je otkrio neke stvari, kako samo kaže - prvi put. U njemu je otkrio da ga "boli duša dok gleda Hajduk što se s njim događa", a govorio je i o reprezentaciji, transferu u Barcelonu, obitelji...

"Ovo je prvi put da javno govorim o ovome, ali odbio sam Barcelonu. Odlučilo je srce. Tada je Shakhtar bio u ratnom stanju. Već smo dvije godine bili u Kijevu. Osjećao sam da bih iznevjerio navijače iako je predsjednik rekao da bi poštovao bilo koju moju odluku.", rekao je Srna.

Darijo je imao peh da je u reprezentaciju ušao dvije godine nakon legendarne bronce (1998), te se oprostio dvije godine prije fantastičnog srebra (2018).

"Zakasnio sam za dvije godine. Nije mi žao. Smatram se dijelom te obitelji. Nama je reprezentacija Hrvatske sve. Ja bih mijenjao sve svoje klupske trofeje da sam bio s njima u Rusiji. Tolika je naša ljubav i naša zajednička snaga.", rekao je Srna u intervjuu za Mojih TOP 11.

Ne dvoji tko je najveći nogometaš na ovim prostorima...

"Svaka čast svima, ali Modrić je fenomen. Ta glava, taj karakter. Osvajač Zlatne lopte, tri puta osvajač Lige prvaka, drugi s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu. Znači, kapa do poda. U rangu s Dejom Savićevićem, Piksijem Stojkovićem, Davorom Šukerom, nema dvojbi da je najbolji".

Govorio je i o Hajduku...

"To je za mene najveći klub s naših prostora. Boli me kad vidim što se događa s Hajdukom, ali mi navijači nikada nećemo izgubiti vjeru u Hajduk. To je naša ljubav. S tim smo se rodili i s tim ćemo umrijeti.", rekao je Srna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. srpanj 2021 04:08