StoryEditor
Domaći nogomettaktika i psihologija

Špaco ponudio rješenje izborničke krize: Da su pametni uzeli bi mene i Ćiru!

Piše PSD.
17. rujna 2015. - 10:44
Stanko Poklepović je u formi, uvijek u žarištu, oran je za rasprave. Svratio je do Poljuda, zbog ulaznica za derbi Hajduka s Dinamom, a nije propustio sjesti za stol gdje novinari u čuvenom već kafiću, u neposrednoj blizini klupskih prostorija “bijelih” prebiru uglavnom po – hajdukologiji. Tema je, međutim, reprezentativna. Na tapetu su HNS i izbornička kriza:

- Da su pametni uzeli bi mene i Ćiru za ova dva mjeseca! Mi bismo se lako dogovorili, Ćiro Blažević bi se bavio psihologijom, a ja taktikom!

Znači, začepi, otčepi, odnosno pirja i spiralna impostacija za Euro u Francuskoj? Plus Ćirina žandarska kapa s francuskog SP 1998.?

- Vjerujte mi, to bi bila kombinacija svih kombinacija, Ćiro Blažević i ja! Garantiram da bismo Hrvatsku odveli na Europsko prvenstvo. A kad izborimo plasman, nakon dva mjeseca neka nađu mlađe, za vodit dalje.

Ovako im je sve na brzinu, a imaju Ćiru i mene. Lako bismo nas dvojica stvorili sve pretpostavke za uspjeh, postavku igre i digli atmosferu u momčadi. Imaju nas dvojicu, a ne vide nas i nitko nas ne spominje!? - čudio se Špaco.

A oni se lome Čačić ili Vulić?

- Nema tu lomljave: Vulić! On je najbolji reprezentant!

s. alfirević
foto: ante čizmić / cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2022 05:48