StoryEditorOCM
Domaći nogometodlazi iz pule

Šok u Istri, suspendiran Ante Erceg, ispade više nisu mogli tolerirati...

Piše Sport SD
17. ožujka 2024. - 11:39

Ante Erceg napušta Istru 1961! Vijest je to koja je u jutarnjim satima odjeknula iz Pule.

Nakon još jednog u nizu incidenata ‘zločestog dečka hrvatskog nogometa‘, trener Paolo Trammezzani izbacio ga je iz kadra za današnji okršaj s Goricom, nakon čega je navodno donesena i konačna odluka: Antu Ercega više nećemo gledati u zeleno-žutom dresu - pišu Sportske novosti.

Naime, pulski je prvoligaš odlučio raskinuti suradnju s napadačem nakon novog incidenta. Klub jednostavno više nije mogao trpjeti njegove ispade na treninzima jer se zbog svog osebujnog karaktera često znao zakačiti sa suigračima, a kap koja je prelila čašu bio je jučerašnji trening, kad se također ‘zakačio‘ s jednim od suigrača.

Ercega u klubu cijene kao dobrog igrača, napadača, navijači ga obožavaju, zaustavljaju na ulici, ali ispade sa suigračima više nisu mogli tolerirati...

Osebujni Splićanin tako napušta redove Istre nakon 44 nastupa, 18 golova, četiri asistencije i... mnoštva incidenata. Teško ih je sve pobrojati no nekako se najviše ističe onaj kada je sucu uslijed isključenja iz ruke istrgnuo papirić, poderao ga i bacio na teren, nakon čega je psovao riječima "J*** vam majku sto puta lopovsku", zbog čega je kažnjen visokom novčanom kaznom i suspenzijom na devet utakmica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 13:41