StoryEditor

ŠKOTI TVRDE Oni i Belgijanci u Splitu, Makedonci i Srbi Zagrebu!

Piše PSD.
27. studenog 2011. - 19:45
Škotski Daily Record jučer je na svojim stranicama iz pera novinara Alana Marshalla objavio stadione na kojima će igrati Hrvatska domaće dvoboja u kvalifikacijskom ciklusu za SP 2014.

Škote je zapravo najviše zanimalo gdje će igrati njihova reprezentacija i u koji grad dolazi "Tartan Army". Po Škotima oni su gotovo sigurni da će dvoboj igrati na Poljudu.

I ne samo Škoti na Poljud bi trebali doći i Belgijanci, dok bi Makedonija i Srbija svoja gostovanja odradili u Zagrebu, a Velšane bi put trebao odvesti do osječkog Gradskog vrta.
Dapače Škoti u svom tekstu napominju kako je Hrvatska gotovo sve kvalifikacijske dvoboje za EP i SP igrala u Zagrebu i kako su to očekivali da će se dogoditi i u ovom ciklusu, no shodno odluci o rotaciji mjesta domaćinstva i očekivanim rasporedima Škoti i Belgijanci bi trebali u "grotlo Poljuda" pred 35.000 vatrenih navijača.

Uz to Daily Record napominje kako su oba saveza željeli dvoboj od 7. lipnja 2013. igrati u ranijem terminu jer prvenstva u Škotskoj i Hrvatskoj završavaju tri tjedna ranije, te da su se Hrvati i Srbi dogovorili da za gostujuće navijače neće biti  ulaznica kako bi se izbjegli potencijalno veliki neredi između navijačkih skupina.

R.RADICA
item - id = 149870
related id = 0 -> 150097
related id = 1 -> 149854
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. siječanj 2022 19:26