StoryEditorOCM
Domaći nogometPavle i Pavle

Skandirali su mu navijači Hajduka, sada je dobio veliki poklon koji će vas raznježiti, evo i zašto

Piše F. V.
15. ožujka 2024. - 20:30

Turbulentno vrijeme u Velikoj Gorici lagano prolazi. Nakon što je Hajduk s 3:0 u subotu protutnjao na gostovanju kod Gorice, s klupe je morao otići trener Dinko Jeličić. Dok se s vremenom sve malo primirilo u iščekivanju bijelog dima po pitanju novog trenera, na red su stigle i ljepše stvari.

Prije jučerašnjeg treninga i analize klub je svojim igračima, vrataru Ivanu Baniću i stoperu Mariju Maloči uručio prigodne poklone. Povodom rođenja sinova predsjednik kluba Nenad Črnko i sportski direktor Mario Brkljača uručili su im velike plišane medvjediće te poklon pakete. Zanimljivo, obojica su sinovima dali isto ime - Pavle.

Potom su pale i zajedničke fotografije za uspomenu, za društvene mreže. Banić i Maloča su dio dalmatinske kolonije u redovima kluba iz Turopolja. Bivši kapetan Hajduka Maloča je i proteklog vikenda na gostovanju ‘bijelih‘ u Velikoj Gorici pljeskom i skandiranjem dočekan od strane navijača splitskog kluba. Banić je također bivši član Hajduka, ali je za seniorsku momčad ‘bijelih‘ upisao samo jedan nastup u prijateljskom ogledu.

image

Sadašnji i bivši kapetan Hajduka Marko Livaja i Mario Maloča

Goran Mehkek/Cropix
image

Ivan Banić

Damir Krajač/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 02:27