StoryEditorOCM
Domaći nogometjoš samo malo

S Carevićem nema šale! Željeza na sve strane, dižu se utezi! Pogledajte kako se Šibenčani pripremaju za vrući Poljud

Piše Sport SD
4. listopada 2024. - 17:40

Još samo malo preostalo je do početka dalmatinskog derbija. Hajduk će u nedjelju od 18.30 sati na Poljudu ugostiti Šibenik u 9. kolu domaćeg prvenstva. Bijeli su u ovom srazu veliki favoriti. Uostalom, tome u prilog govori stanje na tablici, ali i forma u posljednje vrijeme. Momčad Gennara Gattusa niže dobre rezultate. Nakon niza pobjeda u prošlom su kolu remizirali s Rijekom na Rujevici (0:0). Na drugom su mjestu s istim brojem bodova kao i prvoplasirana Rijeka. 

Šibenčani su na društvenim mrežama otkrili kako se pripremaju za sraz s Hajdukom. Dižu se utezi, tu je i benč, a nižu se i sprintevi. Svega tu ima, vidi se u priloženom videu. Trener Mario Carević na Poljudu želi ostaviti dobar dojam. Također, Narančasti traže izlaz iz niza od četiri utakmice bez pobjede. Da stvar bude gora na posljednje tri nisu zabili ni gola. Moraju se u nedjelju vaditi protiv Hajduka koji je u dobrom ritmu što će biti nimalo lagan zadatak.

Dalićev sin mu dao otkaz, ‘pao‘ je nakon Cocinog hita, a ljubav prema liječnici drži ga u Zagrebu; sad prijeti Hajduku

Nabrijava se atmosfera: Šibenik je Hajdukova mušterija, Bijeli objavili Livajin gol koji je razjario Funcute, pogledajte

Posljednjih se godina rasplamsalo rivalstvo između Hajduka i Šibenika. Možda i više u navijačkom smislu nego u igračkom. Dalmatinskom derbiju to daje dodatnu draž. Funcuti će sigurno pohrliti na Poljud u pomoć svom klubu, dok će Torcida svakako biti na svome mjestu na sjeveru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2024 17:41