StoryEditor

Robinho u Manchester Cityu, Berbatov u Unitedu (VIDEO)

Piše PSD.
2. rujna 2008. - 03:21

Real Madrid je konačno, samo dva sata prije isteka prijelaznog roka, odlučio pustiti svoju brazilsku zvijezdu Robinha, koji odlazi na Otok, ali ne u Chelsea, već u Manchester City, tvrde španjolski mediji.


Real je u ponedjeljak popodne primio od Citya ponudu od 35 milijuna, a kasnije je to povećano na 40 milijuna eura za 24-godišnjeg Brazilca, što je bilo više negoli je nudio Chelsea.


"Pristali smo prodati Robinha iz humanih razloga, iz nogometnih razloga i zato što nismo mogli odbiti toliki novac", kazao je predsjednik Reala Ramon Calderon.


Robinho, koji je u Real došao 2005. iz Santosa, cijelo je ljeto bio uporan u nastojanju da napusti Real, a cijelo to vrijeme Chelsea je činio sve da privoli brazilskoga napadača u svoje redove.


Manchester City je ipak bio brži, a španjolski mediji navode da je Real u zadnji trenutak ponovno poslao ponudu Valenciji za Davida Villu, no klub sa Mestalle je to odbio.

Manchester United uspio je dovesti toliko željenog bugarskog reprezentativca Dimitra Berbatova u svoje redove, a transfer je dovršio doslovno u pet do ponoć posljednjega dana ljetnog prijelaznog roka.

                                                                                                                               (H) 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

25. veljača 2021 19:53