StoryEditorOCM
Domaći nogometBOMBA U NAJAVI

Regija bruji, jedan od najvažnijih igrača Dinama ide u Crvenu zvezdu, prvi nakon Prosinečkog! Evo odgovora iz Maksimira

Piše SN
13. srpnja 2024. - 20:45

Balkanska transfer bomba. Tako su to nazvali. Brojni makedonski mediji danas su prenijeli vijest kako Crvena zvezda želi u svoje redove dovesti desnog beka Dinama, Stefana Ristovskog.

Makedonski SportSport prenio je da bi Ristovski mogao postati prvi igrač nakon 1987. godine i Roberta Prosinečkog koji je iz Dinama otišao u Zvezdu.

"Velikan iz Beograda raspituje se za Stefana Ristovskog, braniča Sjeverne Makedonije i Dinama. Prema našim informacijama, Ristovski je velika želja Zvezde koja slaže ekipu za igranje u skupini Lige prvaka. Bila bi to bomba koja bi odjeknula od Zagreba do Beograda, pa čak i do Skopja", napisali su Makedonci, te dodali još:

"Ristovski je poznat kao jedan od miljenika Bad Blue Boysa, a s obzirom na to da su mu 32 godine, mogao bi dodati još jednog diva u svoju veliku karijeru. Dosad je igrao za Vardar, Parmu, Crotone, Frosinone, Bari, Latinu, Rijeku, Sporting Lisabon i Dinamo".

Međutim, kako pišu Sportske novosti, iz Dinama su na upit o potencijalnom transferu kratko poručili da je to – glupost. Da Ristovski ostaje u Maksimiru.

image

Stefan Ristovski

Darko Tomaš/Cropix
image
Vladimir Dugandžić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:32