StoryEditorOCM

'Razlog našeg nedolaska je i više nego očit': splitski gradonačelnik odbio sastanak sa Šukerom

Piše PSD
29. studenog 2017. - 14:12

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara odbio je sastanak u Zagrebu kojeg je predložio Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza, a na temu pokretanja izgradnje nogometnih terena.

Evo što je splitski gradonačelnik poručio čelniku HNS-a:

Poštovani g. Šuker, primio sam Vaše predmetno pismo, te ovim putem potvrđujem da niti ja niti bilo koji drugi predstavnik Grada Splita neće nazočiti na predloženom sastanku. Razlog našeg nedolaska je i više nego očit budući da u posljednjih pet godina niste pokazali bilo kakav interes za stanje nogometne infrastrukture u gradu Splitu.

Štoviše, s obzirom da je u tijeku kandidatura za izbor predsjednika HNS-a smatram nepristojnim, neposlovnim i nelegitimnim pozivati na ovakve razgovore 10-ak dana uoči izbora. Ovoj prevažnoj temi valja pristupiti sustavno, s potrebnim elaboratima i financijskim planovima, što Vi niste učinili.

Smatram da će po završetku izbora za predsjednika HNS-a novi predsjednik i vodstvo saveza imati legitimitet za razgovore i obećanja vezana za navedenu tematiku.

Nastavno, s obzirom da je Grad Split većinski vlasnik HNK Hajduk š.d.d., te jedini vlasnik stadiona Poljud, kao gradonačelnik grada Splita i predstavnik vlasnika kluba, ovim putem potvrđujem da ću dati naputak članovima Nadzornog odbora kluba da ne nazoče predloženom sastanku budući da na istom nemaju što raditi.

S poštovanjem, HŽV

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. siječanj 2023 16:04