StoryEditorOCM
Domaći nogometslužbeni izbor

Prvi put se i vas pita tko je najbolji u HNL-u: evo tko se sve našao među nominiranima, glas možete dati i Livaji

Piše Sport SD
3. rujna 2024. - 10:42

Zbog reprezentativnih obaveza u Ligi nacija pauza je u domaćem prvenstvu, nakon pet odigranih kola vodeći je Dinamo s 13 bodova, slijede Rijeke i Hajduk s 11 bodova. 

U organizaciji SuperSport HNL-a organiziran je službeni mjesečni izbor u nekoliko kategorija, na stranicama Sportneta možete glasati za najboljeg igrača, za najbolji gol, za najbolju obranu i za najboljeg trenera.

U anketi za najboljeg igrača kolovoza našao se i jedan hajdukovac, Marko Livaja.

- Livaja je u svih pet kola sudjelovao pogotkom ili asistencijom za svoj Hajduk. U pet kola ima četiri gola i tri asistencije, što ga dovodi na vrh liste igrača koji su sudjelovali u golu. Konstantne igre u kolovozu dovele su Marka do nominacije za najboljeg igrača ovog mjeseca, piše Sportnet.

image

Sandro Kulenović

Goran Mehkek/Cropix

Osim Livaje u konkurenciji za najboljeg igrača kolovoza su Sandro Kulenović i Martin Baturina iz Dinama, Franjo Ivanović iz Rijeke, te Michele Šego iz Varaždina.

Glasanje publike, čiji je udio u izboru 30 posto, traje do četvrtka, 5. rujna do 12:00. Glasovi na Sportnetu bit će kombinirani s glasovima SuperSport HNL panela (20 članova) koji nose 40 posto te glasovima klubova SuperSport HNL-a čiji je udio 30 posto u izboru. 

Glasati za najboljeg igrača možete OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 21:00