StoryEditorOCM
Domaći nogometpogledajte video

Prvi klub Livaje i Pašalića fantastično predstavio dresove: ‘Počelo je prije sto godina‘

Piše Slaven Kižlin/SN
2. rujna 2024. - 19:35

Kad klub iz 3. NL predstavi dresove na ovakav način onda je to svakako vrijedno spomena, a pogotovo kada se radi o klubu u kojem su svoje prve nogometne korake napravili Mario Pašalić, Marko Livaja, Antonio Milić, Branimir Cipetić, Mario Ćurić i još mnogi drugi. Kako kažu iz kluba, odluka na izradu posebnih retro dresova u suradnji s tehničkim sponzorom JAKO pala je upravo u ovoj jubilarnoj godini u kojoj klub slavi 100 godina postojanja.

image
GOŠK Kaštela

GOŠK je zapravo najveći dio svoje povijesti proveo igrajući u dresovima na vodoravne crveno bijele pruge, dok je posljednjih godina klub igrao u različitim kataloškim modelima dresova s crveno bijelim detaljima, od ove sezone sve domaće utakmice će igrati u novim "retro" dresovima, baš onakvim kakvi su bili kroz najveći dio klupske povijesti. Sam dres, osim prepoznatljivih boja, krase i dva detalja na leđima, utkana u sam dres, simbol Kaštel Gomilice, utvrda "Kaštilac" i godina osnutka kluba "1924".

Video predstavljanja dresa sniman je na Miloj Gori, još jednoj simboličnoj lokaciji Kaštel Gomilice, a za samu ideju i izvedbu videa, uz asistenciju marketinškog odjela kluba, zaslužan je Šime Perković iz XCV-a. Modeli za nove dresove igrači su GOŠK-a Ivan Carev, Jure Šego i Ivan Bučić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 04:08