StoryEditorOCM
Domaći nogometvijest iz maksimira

Problemi u Dinamu: Igrao devet utakmica pod Bišćanom, a još ne želi potpisati profesionalni ugovor

Piše Davorin Olivari/SN
2. lipnja 2023. - 19:59

Mladi Fran Topić (19) predstavio se kao izniman potencijal na napadačkoj poziciji, možemo kazati da je pravo otkriće Igora Bišćana. Od prvog dana kad je preuzeo klupu Modrih, Bišćan ga je imao u vidu, davao mu je minute u svojoj momčadi. Na velikom derbiju protiv Hajduka u Splitu Topić je krenuo od prve minute, dobio je priliku na najvećoj hrvatskoj sceni, u najvećem, vječitom derbiju.

Još dva puta je krenuo kao starter, protiv Šibenika i Gorice. Igrao je u svih devet utakmica pod Bišćanom. Nije postigao niti jedan pogodak, nije ubilježio niti jednu asistenciju, ali je pokazao da se radi o talentu od kojeg bi Dinamo u budućnosti mogao imati itekakve koristi.

Naravno, pitanje jest hoće li sljedeće sezone ostati u okviru Dinamovog rostera ili će negdje otići na posudbu kako bi skupljao minute. Ukoliko Modri uspiju dovesti nove napadače na koje ciljaju (Frigan, Bakrar), a ne zna se hoće li se prodati Petković, onda bi Topić po svemu imao malo prilika.

Svidio nam se dečko i nakon završetka sezone. Naime, iako to nije trebao, jer je Bišćan svim igračima prve momčadi koji su imali minutažu, a Fran to jest, dao slobodno i odmor, mladić se sam javio kako bi igrao juniorsku utakmicu u subotu, kad Dinamo protiv Slavena Belupa pobjedom može osigurati naslov prvaka., pišu Sportske novosti.

Međutim, u toj lijepoj priči o Topiću ima i jedan problem. Naime, Dinamo je Topiću ponudio profesionalni ugovor, ali on ga još nije potpisao. Već smo o tome pisali, ali tadašnja informacija bila jest da će se to ubrzo riješiti, da neće biti tu nikakavih zavrzlama, da je sve pred finalizacijom, da ne treba biti nestrpljiv, da se vode razgovori... Međutim, već je od toga prošlo dosta vremena, a Topić i dalje nije potpisao profesionalni ugovor. U klubu se i dalje nadaju da će sve biti u redu, da će doći do potpisa, ali očito nešto zapinje.

Je li zapreka potpisu s Dinamom ipak prevelika?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 12:29