StoryEditorOCM
Domaći nogomettravnik pamti

Priprema se memorijalni turnir za legendarnog Ćiru u Travniku, na njega su pozvani i veterani Hajduka

Piše Slaven Alfirević
12. srpnja 2024. - 17:38

Miroslav Ćiro Blažević dobija svoj memorijalni turnir u svome rodnom Travniku, u susjednoj Bosni i Hercegovini, sve je još u velikoj pripremi, a događaj se centrira za - rujan.

Međutim, brzo će to proletjeti, prve pripreme su već odrađene, upućeni prvi pozivi onima koji trebaju uveličati događaj 21. rujna, a među njjima je svakako i Hajduk. Ima točno 19 ljeta da je Ćiro Blažević vodio ljetne pripreme Hajduka i pratila ga je golema pompa, više je na Ćirinim treninzima u Poljudu bilo publike, nego na mnogim prvenstvenim utakmicama HNL-a...

image

Memorijal za Ćiru

Iz Travnika nam javljaju:

- U organizaciji udruge PRONT i portala Centralna.ba Travnik će ove godine biti domaćin prvog Memorijalnog turnira Miroslav “Ćiro” Blažević. Ovaj turnir posvećen je legendarnom nogometnom treneru i jednom od najpoznatijih sportskih ličnosti u regiji. Na turniru će nastupiti veteranske ekipe koje će biti pozvane da učestvuju u ovoj posebnoj manifestaciji, a očekuje se dolazak veterana Dinama, Hajduka, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Travnika, "Ćirinih sinova", te još nekoliko ekipa iz regije. Turnir će se igrati u subotu 21. rujna, na  nogometnom igralištu KŠC “Petar Barbarić” i ujedno će biti prilika da se da počast i priznanje Ćiri Blaževiću za sve ono što je učinio za nogomet i sport u ovoj regiji - proglas je inicijatora i organizatora turnira Ivica Džambasa.

Eto najave i za Udrugu veterana Hajduka da budu spremni za rujan, da se ne opuste previše ovog ljeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. kolovoz 2024 19:29