StoryEditor
Domaći nogometkonačno napredak

Prava stvar za njegovu karijeru: Tin Jedvaj nakon sedam godina napušta Bayer i postaje Ćorlukin nasljednik

Piše Slaven Kižlin/SN
24. srpnja 2021. - 21:12

Nakon sedam godina Tin Jedvaj napustio je Bayer Leverkusen. Negdašnji reprezentativac Hrvatske (?) karijeru nastavlja u moskovskom Lokomotivu. Transfer vrijedan između pet i šest milijuna eura je zgotovljen, pišu Sportske novosti.

Jedvaj će u studenome napuniti tek 26 godina, a odlazak iz Bayera prava je stvar za njegovu karijeru. U Bayeru odavno više nisu računali na njega, protekle sezone odigrao je ukupno osam utakmica pa je ispao iz kruga reprezentacije za koju je odigrao do sada ukupno 26 utakmica.

Ulovi li kontinuitet igara sigurno da će opet biti kandidat za Vatrene, tim više što može pokriti sve četiri defenzivne uloge. Sjetimo se samo kako je odigrao na mjesto lijevog braniča protiv Španjolske u Ligi nacija, tada je bio junak pobjede 3:2, postigao je jedina dva gola u dresu Hrvatske.

Lokomotiv je nakon umirovljenja Vedrana Ćorluke tražio njegova nasljednika, Tin Jedvaj bio im je prva opcija, napokon je taj transfer ostvaren, a debi za novi klub mogao upisati sljedeće subote protiv Vlašićeva CSKA.

item - id = 1115050
related id = 0 -> 1048769
related id = 1 -> 622522
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2021 04:16