StoryEditorOCM
Domaći nogometizbornikove rošade

Posljednje informacije iz tabora hrvatske reprezentacije: Dalić protiv Kanade od prve minute šalje Livaju na teren, a Kramarića seli na drugu poziciju

Piše Dražen Antolić/SN
26. studenog 2022. - 15:56
Doha, Katar, 261122. FIFA Svjetsko prvenstvo Katar 2022. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalic i napadac Ivan Perisic razgovarali su s novinarima na sluzbenoj FIFA konferenciji za medije u Qatar National Convenction Centru.Tom Dubravec/ Cropix/Cropix

Marko Livaja starta će protiv Kanade, vijesti su iz tabora hrvatske reprezentacije. Istina neslužbene jer izbornik je odbio govoriti o kadrovskim rješenjima. Hajdukov napadač bit će "devetka", a Andrej Kramarić vjerojatno se seli na poziciju desnog krila. Nikola Vlašić, koji se ozlijedio u ogledu s Marokom ostat će na klupi. Vlašić nije trenirao dva dana, ali u subotu se vratio u puni pogon i u konkurenciju, pišu Sportske novosti.

Iako Zlatko Dalić ima bogat izbor igrača odlučio je i dalje vjerovati postavi koja je s Marokom završila 0:0, osim što će Vlašića zamijeniti Livaja.

Dakle, to je sastav Livaković – Juranović, Lovren, Gvardiol, Sosa – Modrić, Brozović, Kovačić – Kramarić, Livaja, Perišić.

Obrana će ostati ista, izbornika je "kupila" njihov...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 07:12