StoryEditorOCM
Domaći nogometsubota na šubićevcu

Policija je ogled Šibenika i Hajduka proglasila utakmicom visokog sigurnosnog rizika, za publiku će biti otvoreno 40 posto kapaciteta stadiona

28. siječnja 2022. - 10:01

Po običaju, šibenska policija nogometnu utakmicu između Šibenika i Hajduka koja je na rasporedu u subotu u 17,05 sati proglasila je utakmicom visokog sigurnosnog rizika. Stoga će se poduzimati posebne mjere, a sve kako bi spriječili moguće nerede kojih nije nedostajalo minulih godina kada bi se u Šibeniku susretali Narančasti i Bijeli:

- Temeljem članka 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima djelatnici Policijske uprave šibensko-kninske će na dan odigravanja vršiti foto i video snimanje na prostoru stadiona kao i na prilaznim pravcima stadionu. Također, prije, za vrijeme i nakon utakmice u zoni stadiona, kao i na području grada, bit će pojačana nazočnost policijskih službenika te će u zoni stadiona vrijediti posebna regulacija i preusmjeravanje prometa zbog čega se građani mole za razumijevanje i strpljenje- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko- kninske.

Inače, zbog epidemioloških mjera za publiku će biti otvoreno tek 40 posto kapaciteta šibenskog stadiona. U brojkama, to znači da je u prodaju pušteno 1490 ulaznica.

Kao i u prijašnjim utakmicama, zapadna tribina bit će rezervirana za domaće navijače. Na istoku će biti smještena Torcida, a sve kako bi se izbjegao izravan kontakt najžešćih navijača Šibenika Funcuta, koji su u pravili smješeteni na zapadnoj tribini Šubićevca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. ožujak 2023 10:22