StoryEditorOCM
Domaći nogometnakon pobjede

Pogledajte video iz svlačionice Vatrenih: Dalić je održao govor, a onda je Luka sve oduševio

Piše sport sd
9. rujna 2024. - 19:13

Nakon sjajne predstave i pogotka Luke Modrića kojim je hrvatska reprezentacija uzela sva tri boda na Opus Areni protiv Poljske, cijela momčad zajedno sa izbornikom Dalićem, stručnim stožerom i predsjednikom Marijanom Kustićem proslavila je 39. rođendan hrvatskog kapetana.

Modrić je zaradio pljesak i ovacije cijele svlačionice, pozdravio se sa svim suigračima, prije nego što je uvodnu riječ dobio izbornik.

- Dečki, čestitam vam na pobjedi. Kapa do poda za današnju mušku utakmicu, dugo nismo bili ovakvi. Ovo je pravi put za sve nas, na dobrom smo putu da Hrvatska bude kakva je i bila. Vjerujte u sebe, ovo je bilo jako dobro, kad se još vrate dečki koji fale, to će biti top. Vjera u sebe, puno energije, ljubavi, emocija što imate, i to je to. Idete svojim klubovima, sretan vam put svima, odmorite se, eto nas opet za 20 dana - započeo je Dalić i nastavio:

- Kapetane, tebi u ime svih nas, Saveza, predsjednika, stožera, svih dečki, sretan rođendan, i da nas, ako dragi Bog da, još uvijek ovako vodiš, da budeš s nama, da te ekipa podržava - rekao je uz pljesak prisutnih.

Uslijedio je i kratki govor Luke Modrića.

- Ništa dečki, hvala vam na čestitkama. Ovako se igra za Hrvatsku, ovako se bori, trebamo nastaviti dalje, pred nama je, više pred vama, velika budućnost - rekao je i nasmijao prisutne komentarom o godinama.

- Samo treba ovako nastaviti, ovo je putokaz, pravi pokazatelj da imamo i dalje pravu ekipu, trebamo vjerovati u nas i nastaviti ovako u nove pobjede. Hvala! - rekao je Modrić i "zarezao" slavljeničku tortu.

Atmosferu iz svlačionice i govor Dalića i Modrića pogledajte u priloženom videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 19:16