Domaći nogomethuligani u akciji

Pogledajte kako izbornik Dena vježba 'crtanje svastike' i priprema svoje odabranike za utakmicu s Mađarskom, otkrio je i što je s Drlom

Piše PSD
13. rujan 2019. - 15:53
rgx time: 3.504753112793E-5

Izbornik Dena ponovno je u akciji. Hrvatska će sljedećeg mjeseca ugostiti Mađarsku na Poljudu, a to zahtijeva temeljite pripreme, ne samo nogometne, već i huliganske reprezentacije. Iz videa se može zaključiti kako svastika još nije usavršena, ali do susreta je još mjesec dana te se sve još stigne.

Naravno, riječ je o šali, a video je snimljen u sklopu akcije "Kupi travu za Varteks" kojoj je svrha prikupljanje sredstava za postavljanje umjetne trave na pomoćnom terenu u Hrašćici, koji će biti dio novog trening kampa NK Varteks.

Cilj je prikupiti 250.000 kn, a i vi se možete priključiti akciji OVDJE.

- U sklopu akcije #kupitravu #zaVarteks odlučili smo riskirati vlastitu sigurnost i krenuti u potragu za izbornikom Denom kako bi nam pomogao s promocijom. Denu smo pronašli s ekipom u noćnoj akciji o kojoj ne smijemo pisati, a snimanje nam je prvotno bilo zabranjeno. Na kraju smo uspjeli dobiti Deninih par minuta kad je čuo o čemu je riječ - doduše, krivo je shvatio, ali odlučio je pomoći - stoji u opisu videa na YouTubeu.

#NK VARTEKS#IZBORNIK DENA