StoryEditorOCM
Domaći nogometnajbolje nikako

Podcjenjuju li kladionice Hrvatsku? Strane i domaće Dalićevim izabranicima ne daju velike šanse protiv Španjolske

Piše Sport SD
15. lipnja 2024. - 16:30

Sjajna atmosfera je na ulicama Berlina, na tisuće Hrvata stiglo je u glavni grad Njemačke samo s jednim ciljem - podržati Vatrene. Neki su svjesno došli i bez karte u nadi da će pronaći vrijedni papirić koji će im osigurati ulaz na stadion.

Takmac u prvom ogledu na Euru u Njemačkoj našima će biti Španjolska od koje smo u posljednje dvije važne utakmice gubili. Kad bi naše navijače pitali kome daju veće  svi bi vjerojatno uglas rekli Hrvatskoj, no s time se ne slažu kladionice. One smatraju da su Španjolci veći favoriti u ovom ogledu, a kod stranih mrvu veći nego kod domaćih.

image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix

Strane kladionice daju koeficijent 1.90 na pobjedu Španjolske dok je u domaćim on nešto viši i iznosi 2.10, a remi je u obje varijante od 3.40 do 3.50 dok se na pobjedu Hrvatske kreće oko 4.20 koeficijent. 

Znamo već koliko se izbornika Zlatka Dalića uvrijedi kad podcjenjuju njegove izabranike, a ovo im je prilika i da razuvjere kladioničare. Ako nas pitate na koga igrati najbolji savjet koji vam možemo dati je ni na koga. Razlog? Klađenje izaziva ovisnost, zabranjeno je za mlađe od 18 i ako baš morate odigrati tiket nek bude odgovorno. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 16:31